top of page
B9724274145Z.1_20200813145657_000+GGAGFTQ1T.1-0.jpg

Groepsuitje

Een jeu de boules groepsuitje is altijd een succes!

 

Jeu de Boules Club Kerkdriel kan voor uw familiefeestje of personeelsuitje een jeu de boule clinic organiseren. Wat houdt dat in?

 

Zoekt u als groepsuitje met een leuke, actieve invulling van uw familiefeest of personeelsuitstapje?  Dan bent u bij Jeu de Boules Club Kerkdriel aan ‘t Laar in Velddriel  aan het juiste adres!

Ben je nieuwsgierig naar jeu de boules (petanque) of wil je je vaardigheden verbeteren onder begeleiding van ervaren spelers? Overweeg dan onze petanque clinics! Onze deskundige instructeurs staan klaar om je de kneepjes van het spel bij te brengen, ongeacht je niveau of ervaring.

 

Of je nu een bedrijfsuitje plant, een teambuilding-evenement organiseert of gewoon een leuke groepsactiviteit zoekt, onze petanque clinics zijn een geweldige keuze. Het is een leuke en toegankelijke manier om kennis te maken met deze traditionele Franse sport.

 

Enthousiaste leden zorgen voor uitleg en begeleiding en het benodigde speelmateriaal. Voor groepen  organiseren wij een jeu de boules activiteit "op maat". Afhankelijk van de weersomstandigheden kan er buiten of binnen gespeeld worden.

 

Na ontvangst - waarbij je in de bar een consumptie kan bestellen - worden de regels van petanque (jeu de boules) uitgelegd. Vervolgens gaat u naar de banen waar u met elkaar, onder begeleiding van onze vrijwilligers, een of meer partijen speelt. 

56EFA7BE-AF83-4B2E-961D-DF2C37E02A06.heic

Verhuur

Verhuur van de accommodatie gaat per dagdeel, bestaande uit 4 aaneengesloten uren, bijvoorbeeld van 13:00 tot 17:00 of 19:00 tot 23:00. In overleg kunnen ook andere tijden, mits de banen niet bezet zijn.

 

In verband met onze eigen clubactiviteiten is verhuur op zaterdagmiddag tot 16:00 en maandagavond niet mogelijk.

 

Verhuur is mogelijk vanaf 20 personen.

 • €75,- per dagdeel in de zomer periode (van 1 april tot en met 30 september)

 • €100,- per dagdeel voor de winterperiode (van 1 oktober tot en met 31 maart)/.

De verhuur is inclusief:

 • Opening van de bar

 • Instructie

 • Begeleiding

 • Gebruik van jeu de boules ballen

 • Opzet onderlinge wedstrijd (indien gewenst)

Screenshot 2024-04-01 at 18.05.41.png

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid bij onze accommodatie, gelegen aan de Laarweg 6 te Velddriel.

Screenshot 2024-04-01 at 18.23.31.png

Bar

Consumpties kunnen aan de bar besteld worden.

 

De prijzen zijn:

 • Koffie en thee: €1,50

 • Overige dranken (inclusief frisdrank, bier of wijn): €2,00   

warme-gerechten-uw-slager-koud-buffet_26b598_lg.jpg

Zoutjes, snacks en meer

Voor "bij de borrel" kunnen wij pinda's en kleine hapjes zoals kaas en worst verzorgen. Dit kunt u bij het aanvragen van uw groepsuitje aangeven

Daarnaast heeft Jeu de Boules Club Kerkdriel samenwerkingen met lokale bedrijven die catering kunnen verzorgen. Denk hierbij aan warme snacks, salades, een buffet en dergelijke. Dit wordt niet door ons geregeld. Wij brengen u graag in contact met onze partners. U bent zelf verantwoordelijk voor het bestellen, aanleveren en opruimen, al dan niet in overleg met de cateraar

Uw Slager.png

Slagerij John Blakenburg

Bekijk hier de catering mogelijkheden. Bel John (0418 631111) om de mogelijkheden te bespreken.

algemene-voorwaarden.jpg

Voorwaarden

 • Glaswerk is op de baan niet toegestaan.

 • Het betreden van de baan is geheel op eigen risico.

 • Jeu de Boulesclub Kerkdriel en haar bestuur stellen zich niet aansprakelijk voor enig lichamelijk letsel door derden toegebracht.

 • Jeu de Boulesclub Kerkdriel en haar bestuur stellen zich niet aansprakelijk voor beschadiging of vermissing van persoonlijke eigendommen.

Aanvraag Groepsuitje

Vul het volgende formulier in
om deel te nemen aan onze activiteit.

Gewenst dagdeel
Soort groepsuitje

Als wij het formulier hebben ontvangen zullen we zo snel mogelijk kijken of de gewenste datum beschikbaar is. Wij laten u per email weten of dit zo is en sturen u een bevestiging. Na ontvangst van het basis verhuurbedrag is de accommodatie definitief gereserveerd. 

Tevens kunt u rechtstreeks contact opnemen met Theo de Leeuw, telefoon 0418 - 632 241 voor meet informatie en/of vragen.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page